The Movies gaat renoveren

Beste bezoekers van The Movies,

Zaterdag 5 juni mag de culturele sector weer voorzichtig haar deuren openen, maar The Movies blijft voorlopig dicht. Vanwege problemen met de fundering moet onze bioscoop grondig worden verbouwd.

Er is ook goed nieuws. Vorig jaar was bepaald niet makkelijk, maar inmiddels kunnen we meedelen dat het voortbestaan van The Movies niet langer wordt bedreigd. Tijdens de verbouwing gaan we hard aan de slag om het authentieke karakter van onze bioscoop in ere te herstellen zodat The Movies straks in volle glorie terugkeert! Naar verwachting zijn de werkzaamheden in maart 2022 afgerond en kunnen we de deuren weer voor jullie openen. In de tussentijd zijn jullie natuurlijk van harte welkom bij de FilmHallen.

We houden jullie via de website, nieuwsbrief en social media op de hoogte tijdens de renovatie. Donderdag 1 juli zullen we nog met een belangrijke boodschap komen voor iedereen die The Movies een warm hart toedraagt. Houd vol, lieve bezoekers, we zien elkaar sowieso volgend jaar weer!

Hartelijke groet,

Het The Movies-team

Blijf op de hoogte

OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.