Meet Me At The Movies: Oscars Special

Zondag 4 maart vinden de 90ste Academy Awards-uitreikingen plaats in Hollywood. Ter gelegenheid hiervan zal The Movies die avond in het teken staan van de Oscars! Tijdens Meet Me At The Movies: Oscars Special vertonen we alle kanshebbers in de categorie Beste Film en spelen we een Oscars filmquiz. Denk je al te weten wie er dit jaar met de felbegeerde gouden beeldjes naar huis gaat? Vul dan de komende weken de Oscar ballot in in de foyer van The Movies, en maak kans op mooie prijzen! Inleveren kan tot zondagavond 4 maart.

Beste Film
Bezoek onderstaande pagina's voor kaarten en meer informatie
Dunkirk  (16:30)
Call Me By Your Name (18:30)
The Shape of Water (18:30)
Phantom Thread (18:45)
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (19:00)
The Post (21:15)
Darkest Hour (21:20)
Lady Bird (21:30)
Get Out (21:40)

Oscars filmquiz
Vorm een team van maximaal vier personen en test je kennis tegen andere filmliefhebbers met de Oscars filmquiz in het restaurant van The Movies.
Duur: 90 min
Kosten: €5,- p.p. (inclusief één gratis consumptie)
De eerste ronde begint om 19:30 en de tweede om 22:00. Tijdens de filmquiz zal de keuken geopend zijn voor heerlijke snacks.
Aanmelden kan via meetme@themovies.nl. Vergeet niet te vermelden voor welke ronde je wilt inschrijven. Let op: er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebookevent
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.