laatste week

Wonderstruck

ratingratingratingrating

De Volkskrant

117 min. English Dutch USA TODD HAYNES

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren ’70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.

Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Marin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

ENGLISH
The story of a young boy in the Midwest is told simultaneously with a tale about a young girl in New York from fifty years ago as they both seek the same mysterious connection.

The Hollywood Reporter ✭✭✭✭✭
Alive with the magic of pictures and the mysteries of silence, this is an uncommonly grownup film about children, communication, connection and memory.

TODD HAYNES

(1961 | USA)
Carol (2015) | I'm Not There (2007) | Far from Heaven (2002) | Velvet Goldmine (1988)
Julianne Moore, Michelle Williams, Oakes Fegley, Millicent Simmonds Carter Burwell Edward Lachman Brian Selznick (novel and scenario)

“Schitterende ode aan veerkracht van kinderen”

ratingratingratingrating

De Volkskrant

“Een betoverend Droste-effect”

ratingratingratingrating

NRC

“Sympathiek en visueel prachtig vormgegeven”

ratingratingratingrating

VPRO Cinema

Tips voor u

Life Itself

The Elephant Man

DAVID LYNCH PROGRAMMA

Lost Highway

DAVID LYNCH PROGRAMMA

Leave No Trace

première
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.