Exhibition on Screen

Vermeer

EXHIBITION ON SCREEN 2017-18

86 min. English Dutch UNITED KINGDOM DAVID BICKERSTAFF

The National Gallery of London biedt een frisse blik op één van de grootste artiesten van alle tijden: Johannes Vermeer, schilder van het beroemde Girl With the Pearl Earring.

In een tentoonstelling getiteld ‘Vermeer and Music: The Art of Love and Leisure’ heeft The National Gallery gekozen om zich te concentreren op Vermeer’s relatie met muziek. Het is een van de meest populaire thema’s van de Nederlandse schilderkunst en onthult een enorme hoeveelheid over deze meest fascinerende kunstenaars.

Gefilmd in Londen, New York, Washington DC, Amsterdam, Den Haag en Delft leidt de film ons ook door het hele levensverhaal van Vermeer.

Let op: tickets voor de Exhibition on Screen-voorstellingen zijn €12,50. Heeft u een strippenkaart of Cinevillepas? Dan betaalt u een toeslag van €2,50.

ENGLISH
The 3rd film in the EXHIBITION ON SCREEN series, Vermeer and Music: the Art of Love and Leisure at the National Gallery London

DAVID BICKERSTAFF

OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.