The Wife

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €10,50 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

100 min. English Dutch USA

Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man, de overspelige Joe. Maar op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan dat het genoeg is en onthult ze haar grote geheim. Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Max Irons en Elizabeth McGovern spelen hoofdrollen in The Wife, een speelfilm van de Zweedse regisseur Björn Runge (Happy End) naar de bestseller van Meg Wolitzer. De kritieken voor de vertolking van Glenn Close zijn juichend.

ENGLISH
A wife questions her life choices as she travels to Stockholm with her husband, where he is slated to receive the Nobel Prize for Literature.

BJÖRN RUNGE

(1961 | SWEDEN) Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Max Irons, Elizabeth McGovern Jocelyn Pook Ulf Brantås Meg Wolitzer (novel), Jane Anderson (scenario)

“Glenn Close zou je eindelijk haar verdiende Oscar gunnen voor deze in gereserveerdheid zinderende rol”

ratingratingratingrating

NRC

Tips voor u

Once Upon a Time … in Hollywood

Portrait de la jeune fille en feu

première

The Dante Project

Royal Opera House

After the Wedding

OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.