Royal Opera House

The Nutcracker

The Royal Ballet

135 min.

Peter Wright’s welhaast ultieme productie voor The Royal Ballet is een van de langstlopende en meest betoverende versies van The Nutcracker. Met zijn feestelijke historische setting, dansende sneeuwvlokjes en magische enscenering is Lev Ivanovs ballet uit 1892 het volmaakte kerstamusement geworden.

Het is Kerstavond en Herr Drosselmeyer de magiër neemt zijn jonge nichtje Clara mee op een fantasierijk avontuur waar de tijd zweeft, de woonkamer verandert in een groot slagveld, en waar een magische tocht hen meeneemt naar het Land van Sneeuw en uiteindelijk naar het Koninkrijk van Lekkernijen. Tchaikovsky’s schitterende muziek, het prachtige feestelijk Kerstdecor en de Royal Ballet’s meeslepende dansen, inclusief een prachtige pas de deux tussen de Suikerboon Fee en haar Prins – zorgt ervoor dat deze Notenkraker de Kerstervaring bij uitstek is.

Kaartjes voor de LIVE vertoning zijn inclusief een glas prosecco bij binnenkomst en een drankje naar keuze in de pauze. In De FilmHallen krijgt u tevens een hapje bij binnenkomst, in The Movies krijgt u deze in de pauze.
Kaartjes voor de ENCORE vertoning zijn inclusief één drankje.

Voor Cinevilletickets geldt een toeslag van € 17,50. Hulp nodig bij het online tickets bestellen met de Cinevillepas? Klik hier

LOOPTIJD VAN ONGEVEER 2 UUR EN 15 MINUTEN, INCLUSIEF EEN PAUZE, PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN.

Tips voor u

Bernstein Celebration

Royal Opera House

Macbeth

Royal Opera House

Carmen

Royal Opera House

Manon

Royal Opera House
De laatste films & specials direct in uw mailbox?