Royal Opera House

The Nutcracker

The Royal Ballet

tickets en tijden

Onlineticket: €18,00 - Cinevilleticket €10,00

135 min.
vanaf 25 december te zien

Deze voorstelling is onderdeel van het Royal Opera House LIVE seizoen 19/20. Bekijk hier het volledige programma van De FilmHallen en The Movies

De glansrijke versie van De Notenkraker die The Royal Ballet in een creatie van Peter Wright in 1984 op de planken bracht is de ultieme productie van deze populairste balletklassieker aller tijden. Het is kerstavond en goochelaar Herr Drosselmeyer neemt de jonge Clara mee op een fantastisch avontuur waarin de tijd stil blijft staan: de woonkamer van het gezin verandert in een geweldig slagveld en Clara en Herr Drosselmeyer komen via een magische reis terecht in het Koninkrijk der Snoep. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, tezamen met de fantasierijke decors en de fascinerende dansers van The Royal Ballet – met onder meer een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar Prins – maken deze uitvoering van De Notenkraker tot de ultieme kerstvoorstelling.

Kaartjes voor de LIVE vertoning zijn inclusief een glas prosecco bij binnenkomst en een drankje naar keuze in de pauze. In De FilmHallen krijgt u tevens een hapje bij binnenkomst, in The Movies krijgt u deze in de pauze.

Tickets voor de LIVE vertoningen zijn €26,-. Voor Cinevilletickets geldt een toeslag van € 18,-. Hulp nodig bij het online tickets bestellen met de Cinevillepas? Klik hier

Tickets voor de ENCORE vertoningen zijn €18,-. Voor Cinevilletickets geldt een toeslag van € 10,-.

LOOPTIJD VAN ONGEVEER 2 UUR en 15 MINUTEN, INCLUSIEF EEN PAUZE PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN.

Tips voor u

The Cellist / Dances at a Gathering

Royal Opera House

Elektra

Royal Opera House

Cavalleria Rusticana / Pagliacci

Royal Opera House

Don Pasquale

Royal Opera House
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.