The Magic Flute

ENCORE

ratingratingratingrating

The Stage

190 min. German Dutch

The Royal Opera opent het LIVE seizoen 2017/18 met Wolfgang Amadeus Mozart’s fantasierijke opera The Magic Flute: een magische reis naar het land van de Koningin van de Nacht. Deze wereldberoemde opera wordt door regisseur David McVicar adembenemend tot leven gewekt in de schitterende decors van John Macfarlane.

Prins Tamino (Mauro Peter) belooft de Koningin van de Nacht dat hij haar dochter Pamina (Siobhan Stagg) zal redden van de tovenaar Sarastro (Roderick Williams). Hij gaat op weg, samen met de vogelvanger Papageno, maar dan blijkt dat niet alles is wat het lijkt…

Behalve een komedie is The Magic Flute ook de verklanking van Mozart’s spirituele overtuiging: Verlichtingsidealen als het zoeken naar wijsheid en deugdzaamheid vormen de grondslag van dit magische sprookje.

Kaartjes voor de LIVE vertoning zijn inclusief een glas prosecco en een hapje bij binnenkomst, en een drankje naar keuze in de pauze.

Voor Cinevilletickets geldt een toeslag van € 17,50. Hulp nodig bij het online tickets bestellen met de Cinevillepas? Klik hier

➔ LOOPTIJD VAN ONGEVEER 3 UUR EN 10 MINUTEN (INCLUSIEF EEN PAUZE PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN)
➔ GEZONGEN IN HET DUITS, ONDERTITELD IN HET NEDERLANDS

Het volledige overizcht van The Royal Opera House LIVE seizoen 17/18 vindt u hier.

“A perfect blend of high art and low comedy”

ratingratingratingrating

The Stage

Tips voor u

Van Gogh: Of Wheat Fields And Clouded Skies

Arts in Cinema
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?