Premiere

Tenet

Online ticket: €10,50 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

TBA min. English Dutch UNITED KINGDOM | USA
vanaf 16 juli te zien

Met zijn elfde film keert Christopher Nolan terug naar de toon van Memento en Inception. De hoofdrol is voor John David Washington (zoon van Denzel Washington), die probeert de derde wereldoorlog te voorkomen. Daar is kennelijk een zekere mate van tijdreizen voor nodig, maar niet op de manier zoals we die kennen. Het personage van Washington lijkt tegen de tijd in te reizen, terwijl gebeurtenissen om hem heen zich achterstevoren afspelen.

Het camerawerk van Tenet is opnieuw van de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema, die ook aan Nolan’s Interstellar en Dunkirk werkte. Van Hoytema gebruikt een combinatie van 70mm-film en IMAX 35mm bij de opnames.

ENGLISH
An action epic revolving around international espionage, time travel, and evolution. Possibly about a man trying to prevent World War 3 through time travel and rebirth.

CHRISTOPHER NOLAN

(1970 | ENGLAND) John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh Ludwig Göransson Hoyte Van Hoytema Christopher Nolan

Tips voor u

A Beautiful Day in the Neighborhood

Premiere

Richard Jewell

Nog steeds te zien !

Emma

Nog steeds te zien !
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.