Stan & Ollie

ratingratingratingrating

NRC

Online ticket: €10,50 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

98 min. English Dutch UNITED KINGDOM

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

ENGLISH
Laurel and Hardy, the world’s most famous comedy duo, attempt to reignite their film careers as they embark on what becomes their swan song – a grueling theatre tour of post-war Britain.

JON S. BAIRD

(1972 | UNITED KINGDOM) Steve Coogan, John C. Reilly, Shirley Henderson, Nina Arianda Rolfe Kent Laurie Rose Jeff Pope

“Voor fans en nieuwelingen valt er veel te genieten”

ratingratingratingrating

NRC

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Blinded by the Light

première

La promesse de l’aube

laatste week

Richard Says Goodbye

Yesterday

OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.