Otello

The Royal Opera

 Length 165 min. 

Otello

28 jun

Woensdag
live

20:15

tickets

Wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann maakt zijn debuut als Otello in Verdi’s gepassioneerde bewerking van Shakespeare’s grote tragedie vol jaloezie, deceptie en moord. Sopraan Maria Agresta zal zijn Desdemona zijn en bariton Ludovic Tézieer als aartsrivaal lago in een nieuwe productie van Olivier Award-winnende regisseur Keith Warner.

Een belangrijk werk in het opera repertoire, leunt Verdi’s Otello op de krachten van het Orkest van het Royal Opera House, het Royal Opera Chorus en deze fantastische line-up met voorname zangers, met exquise duetten, emotioneel patente solonummers en spannende refreinen. Speciale hoogtepunten zijn onder andere Otello en Desdemona’s meeslepende liefdesduet, en Desdemona’s aangrijpende ‘Willow Song en het Avé Maria’.
Royal Opera Music Director Antonio Pappano dirigeert dit Italiaanse meesterwerk.

Kaartjes voor de LIVE vertoning zijn inclusief een glas prosecco en een hapje bij binnenkomst, en een drankje naar keuze in de pauze. De kaartjes voor de ENCORE vertoningen in The Movies zijn inclusief een pauzedrankje naar keuze.

Heeft u een Cinevillepas? Dan betaalt u een toeslag van € 17,50 voor de live vertoning en € 10,00 voor een ENCORE vertoning in The Movies.

LOOPTIJD VAN ONGEVEER 2 UUR EN 45 MINUTEN, INCLUSIEF EEN PAUZE PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN.
GEZONGEN IN HET ITALIAANS, ONDERTITELD IN HET NEDERLANDS.

LIVE SEIZOEN 2016/2017

ROYAL OPERA HOUSE

26 september 2016 t/m 11 juli 2017
bekijk het festival aanbod