Meet Me At The Movies: Rocketman

Online ticket: €13,50 - Cinevilleticket: €3,50

121 min. English Dutch UNITED KINGDOM

Met de voorpremière van het muzikale spektakel Rocketman eren we tijdens deze editie van Meet Me At The Movies een van de grootste artiesten ter wereld: Elton John!

Programma
Naast de vele hits van Elton John die in de film voorbij komen, draaien we tijdens de afterparty ook zijn beste nummers, aangevuld met de lekkerste disco. Aan de bar kun je cocktails bestellen en voor iedereen die wat verkoeling zoekt van de dampende dansvloer verkopen we raketijsjes. Trek je beste Rocketman-outfit aan of leen een van onze feestbrillen, zodat je geheel in Elton John-stijl je tiny dansjes kunt doen!

Rocketman
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

ENGLISH
Celebrate the release of Rocketman with us with this special preview + afterparty! Rocketman is a musical fantasy about the fantastical human story of Elton John’s breakthrough years.

DEXTER FLETCHER

(1966 | UNITED KINGDOM)
Eddie the Eagle (2015)
Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard Matthew Margeson George Richmond Lee Hall

Tips voor u

Emma

Nog steeds te zien !

A Beautiful Day in the Neighborhood

Premiere

The High Note

Premiere

Richard Jewell

Nog steeds te zien !
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.