voorpremière + afterparty

Meet Me At The Movies: Once Upon a Time … in Hollywood

ratingratingratingratingrating

The Guardian

Online ticket: €13,50 – Cinevilleticket € 3,50

161 min. English Dutch USA

Zie de nieuwe Quentin Tarantino op de premièreavond inclusief een feestelijke afterparty tijdens Meet Me At The Movies

“You can walk into a movie theater in Amsterdam and buy a beer. And I don’t mean just like in no paper cup, I’m talking about a glass of beer.”

Over welke bioscoop had Tarantino het in Pulp Fiction? Dat kan alleen maar The Movies zijn. Tarantino woonde in Amsterdam toen hij het script voor Pulp Fiction schreef en er is geen twijfel over dat hij The Movies bezocht in die tijd. Door deze quote zijn The Movies en Quentin Tarantino onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Donderdag 15 augustus vieren we met Meet Me At The Movies de negende film van Tarantino met de vertoning van Once Upon a Time … in Hollywood en na afloop draait de DJ de lekkerste liedjes van de inmiddels negen fenomenale Tarantino Soundtracks. Uiteraard zijn er ook weer heerlijke, door Quentin Tarantino geïnspireerde cocktails te bestellen aan de bar. En vergeet niet een biertje mee te nemen de zaal in, in een echt glas natuurlijk…

Once Upon a Time … in Hollywood
Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

ENGLISH
A faded television actor and his stunt double strive to achieve fame and success in the film industry during the final years of Hollywood’s Golden Age in 1969 Los Angeles.

QUENTIN TARANTINO

(1963 | USA) Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell Robert Richardson Quentin Tarantino

“Tarantino has created outrageous, disorientating entertainment”

ratingratingratingratingrating

The Guardian

Tips voor u

A Beautiful Day in the Neighborhood

Premiere

Richard Jewell

Nog steeds te zien !

Emma

Nog steeds te zien !
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.