première + afterparty

Meet Me At The Movies: Bohemian Rhapsody

ratingratingrating

Rolling Stone

Online ticket: €10,50 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

135 min. English Dutch UNITED KINGDOM

Breng samen met The Movies een ode aan het beste nummer aller tijden tijdens Meet Me At The Movies: Bohemian Rhapsody!

Programma
Deze editie van Meet Me at The Movies staat geheel in het teken van Queen en diens legendarische frontman Freddie Mercury. Na de vertoning van Bohemian Rhapsody zal de foyer van The Movies veranderen in een dansvloer met de beste Queen-hits gedraaid door DJ Regardless en kun je aan onze bar heerlijke Bohemian Raspberry’s en andere cocktails bestellen. Dus alle Killer Queens en Good Old Fashioned Lover Boys, trek je mooiste Queen-oufit aan, kom op 1 november naar The Movies en find somebody to love!

Tickets zijn €12,50 inclusief een glaasje cava (of fris) na de voorstelling. Heb je een strippenkaart of een Cinevillepas? Dan betaal je een toeslag van €2,50

Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

ENGLISH
Celebrate the best song ever written with Meet Me At The Movies: Bohemian Rhapsody! After the screening of the film there will be a Queen-themed afterparty with matching cocktails. So put on your best Queen-outfit and come to the Movies on 1 november!

BRYAN SINGER

(1965 | USA)
X-Men: Apocalypse (2016) | Valkyrie (2008) | X-Men (2000) | Apt Pupil (1998) | The Usual Suspects (1995)
Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Mike Myers John Ottman Newton Thomas Sigel Anthony McCarten

“Rami Malek Will Rock You”

ratingratingrating

Rolling Stone

Tips voor u

Hotel Mumbai

Le Grand Bain

Green Book

Nureyev

voorpremière
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.