EENMALIG

John Lennon: Imagine

Online ticket: €10,50 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

83 min. English 1972 | USA

Een must see voor alle Beatles fans en in het bijzonder die van John Lennon in de bioscoop: Imagine van John Lennon en Yoko Ono. De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000, waaronder nummer 1 in 2015.

John en Yoko’s Imagine is special voor de heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt in het fantastische Dolby 7.1 surround. Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal.

De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt.

Het exclusieve bonusmateriaal, met onder anderen John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt in Dolby 7.1, zodat u het gevoel krijgt dat u bij hen in de studio bent.

ENGLISH
A surreal, half-fiction, half real life footage of a day in the life of John Lennon and Yoko Ono, composed to music from John’s historic ‘Imagine’ album and Yoko’s ‘Fly’.

JOHN LENNON & YOKO ONO

John Lennon, Yoko Ono, Fred Astaire, George Harrison, Jack Palance John Lennon & Yoko Ono
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.