Ben is Back

103 min. English Dutch USA PETER HEDGES
vanaf 10 januari te zien

Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet Holly er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt.

Ben is Back is geschreven en geregisseerd door Peter Hedges, hij schreef het scenario van About A Boy (en ontving daar een Oscarnominatie voor), What’s Eating Gilbert Grape en regisseerde Pieces of April. Voor Ben is Back castte hij zijn zoon Lucas Hedges (genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Manchester by the Sea).

ENGLISH
Follows the charming yet troubled Ben Burns (Hedges), who returns home to his unsuspecting family one fateful Christmas Eve. Ben’s wary mother Holly Burns (Roberts) welcomes her beloved son’s return, but soon learns he is still very much in harm’s way. During the 24 hours that may change their lives forever, Holly must do everything in her power to avoid the family’s downfall.

Screen International
Julia Roberts blasts through this family reunion drama-turned-thriller with one of the most forceful performances of her career.

PETER HEDGES

(1962 | USA)
The Odd Life of Timothy Green (2012) | Dan in Real Life (2007) | Pieces of April (2003)
Lucas Hedges, Julia Roberts, Kathryn Newton, Courtney B. Vance Dickon Hinchliffe Stuart Dryburgh Peter Hedges

Tips voor u

Bohemian Rhapsody

The Old Man And The Gun

laatste week

Cold War

première

Leave No Trace

laatste week
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.