Aznavour, le regard de Charles

Online ticket: €10,50 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

83 min. French Dutch FRANCE
vanaf 15 juli te zien

In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

ENGLISH
In 1948, Edith Piaf offered a Paillard-Bolex camera to Charles Aznavour, which would always be with him. Until 1982, Charles would shot hours and hours of material which would become the corpus of his film diary.

MARC DI DOMENICO & CHARLES AZNAVOUR

Romain Duris (narrator), Édith Piaf (self), Maurice Biraud (self), Charles Aznavour (self), Lino Ventura (self) Marc di Domenico & Charles Aznavour
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.