De crowdfunding zit erop

Hoera! Wat zijn we ontzettend blij met het eindbedrag en met alle mooie reacties die we van jullie gekregen hebben. We hebben heel juli op een wolk geleefd.

Inmiddels zijn we met de verbouwing begonnen en er wordt al hard gewerkt zodat The Movies straks een nóg fijnere plek wordt om van mooie films te genieten.

Ook hopen we snel te beginnen met het plannen van de heropening. Hoe die activiteiten er precies uit gaan zien en wanneer ze plaatsvinden, zullen we jullie in het begin van volgend jaar laten weten. Wij kijken er in ieder geval al naar uit om jullie straks allemaal weer terug te zien op de Haarlemmerdijk.

Voor iedereen die een stukje tapijt en/of het boek ‘Samen naar The Movies’ krijgt: wij zorgen ervoor dat de tegenprestaties straks bij de heropening voor jullie klaarstaan. Hierover ontvangen jullie t.z.t. bericht.

Voor nu wensen we iedereen graag een fijne zomer toe. Als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen rond de verbouwing, meld je dan via onze website aan voor de nieuwsbrief. En als je de komende tijd nog een klein beetje het The Movies-gevoel wil beleven: onze jaarlijkse Top 10 logeert dit jaar nog t/m 22 augustus bij de FilmHallen.

Tot gauw!
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.