Koop uw Cinevillekaartjes online

Bestel uw Cinevillekaartje(s) online en sla de rij over

Kies in de webshop voor het tarief Cineville en vul per gewenst Cinevilleticket een uniek pasnummer in. Uw pasnummer staat onder de barcode op uw Cinevillepas. U krijgt na bestelling een e-ticket dat u tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang dient te activeren bij het speciale Cineville-afhaalpunt tegenover de kassa van The Movies. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Let op! Wanneer u met uw Cinevillepas een ticket bestelt, gaan wij ervan uit dat u komt. Zorg er dus voor dat u op tijd uw ticket activeert. Om misbruik te voorkomen worden niet geactiveerde tickets altijd bij Cineville gemeld. Kunt u toch niet komen? Annuleer eenvoudig uw tickets via Mijn Tickets of via de kassa.

Let op!! U krijgt alleen toegang tot de zaal als u in het bezit bent van uw persoonlijke Cinevillepas en een geactiveerd Cinevilleticket.

Let op!!! Heeft u een bestelling met zowel Cinevilletickets als reguliere tickets? Ook dan dient u uw Cinevilletickets uiterlijk 5 minuten voor aanvang te activeren.

Voor een aantal van onze bijzondere voorstellingen vragen wij een toeslag aan Cinevillepas houders deze kunt u direct afrekenen via IDEAL. Bent u niet op tijd met inchecken en is uw ticket vervallen? Dan kunt u bij de kassa uw betaalde toeslag terugvragen.

Zie ook http://cineville.nl/voorwaarden voor alle regels omtrent het gebruik van uw Cinevillepas.
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.