Algemene voorwaarden Online kaartverkoop

Algemene Voorwaarden Online Kaartverkoop

Huisregels. Bij het bezoeken van De FilmHallen wordt u gehouden aan onze huisregels.

Gegevens. Met de door uw verstrekte gegevens zal conform de privacywetgeving worden omgegaan. Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden door de FilmHallen en The Movies. Er zullen in geen geval gegevens aan derden worden verstrekt zonder uw expliciete toestemming.

Betaling. U kunt kaarten kopen met gebruik van iDEAL, Mastercard, Visa en Paypal. Bij Paypal betalingen rekenen wij 4% transactiekosten.

Cinevilletickets. U krijgt alleen toegang tot de zaal als u in het bezit bent van uw persoonlijke Cinevillepas en een geactiveerd Cinevilleticket.

Kaarten Retour. Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten retourneren kan alleen via www.filmhallen.nl/mijntickets of www.themovies.nl/mijntickets.

Annulering. Indien de voorstelling is verplaatst of geannuleerd heeft u wel recht op teruggave van het aankoopbedrag.

Kijkwijzer. Wij houden ons aan de regels zoals deze zijn vastgesteld door het Nicam in de Kijkwijzer, en is vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. In verband met de naleving van deze regels kan er om legitimatie worden gevraagd door onze medewerkers.
Wilt u deze niet overleggen of blijkt dat u niet aan de gestelde regelgeving voldoet dan zal de toegang worden geweigerd en vind er geen restitutie of vergoeding plaats. Voor meer info zie http://www.kijkwijzer.nl. De regels zijn als volgt:
Kijkwijzer 16 - Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of ouders/verzorgers.

Kijkwijzer 12 - Kinderen jonger dan 12 worden niet worden toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Kinderen jonger dan 12 onder begeleiding van een volwassene worden wel toegelaten.

Kijkwijzer AL,6,9 – Iedereen wordt toegelaten.

FilmHallen BV
Hannie Dankbaarpassage 12
1053RT Amsterdam
info@filmhallen.nl
kvk: 58292454
BTW 8529.69.338 B01
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.