Algemene voorwaarden The Movies

Algemene Voorwaarden Online Kaartverkoop

Gegevens. Met de door uw verstrekte gegevens zal conform de privacywetgeving worden omgegaan. Er zullen in geen geval gegevens aan derden worden verstrekt zonder uw expliciete toestemming.

Betaling. U kunt kaarten kopen met gebruik van iDEAL, Mastercard, Visa, AMEX, Bancontant, en Giropay.

Bedenktijd. Er geldt geen bedenktijd. Door af te rekenen gaat u ermee akkoord dat de dienst direct van start gaat binnen het wettelijke termijn van 30 dagen.

Kaarten Retour. Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten retourneren kan alleen via www.themovies.nl/mijntickets

Annulering. Indien de voorstelling is verplaatst of geannuleerd heeft u wel recht op teruggave van het aankoopbedrag.
E-tickets. Na online aankoop van uw kaart(en) ontvangt u een zogenaamd e-ticket. Dit e-ticket is uw toegangsbewijs. U kunt uw kaarten ook nog één maal laten uitprinten bij de kassa.

Kijkwijzer. Wij houden ons aan de regels zoals deze zijn vastgesteld door het Nicam in de Kijkwijzer, en is vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. In verband met de naleving van deze regels kan er om legitimatie worden gevraagd door onze medewerkers.
Wilt u deze niet overleggen of blijkt dat u niet aan de gestelde regelgeving voldoet dan zal de toegang worden geweigerd en vind er geen restitutie of vergoeding plaats. Voor meer info zie http://www.kijkwijzer.nl. De regels zijn als volgt:
Kijkwijzer 16 - Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of ouders/verzorgers.

Kijkwijzer 12 - Kinderen jonger dan 12 worden niet worden toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Kinderen jonger dan 12 onder begeleiding van een volwassene worden wel toegelaten.

Kijkwijzer AL,6,9 – Iedereen wordt toegelaten.
De laatste films & specials direct in uw mailbox?