Vacature Servicemedewerker The Movies

The Movies is sinds 1912 een van de leukste bioscopen van Nederland. Door het gevarieerde filmaanbod, het gezellige restaurant en de mooie art deco uitstraling van de zalen is een bezoek aan The Movies een unieke (film)beleving. The Movies is iedere dag geopend en wordt draaiend gehouden door een enthousiast jong team.

We willen per direct ons team versterken met een Servicemedewerker. Het gaat om een parttime functie en het werk vindt voornamelijk plaats in de avonden en de weekenden.

Functie
Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kaartverkoop, de bar, de kaartcontrole en de bediening in het restaurant. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Het is dus belangrijk dat je een liefde hebt voor films, dat je het leuk vindt om verschillend soort werk te doen en dat je al ervaring hebt met werken in de horeca of in een bioscoop. Ook is het belangrijk dat je je als een perfecte gastheer of gastvrouw kunt presenteren aan ons publiek.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende baan in een jong en enthousiast team. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je een ruime beschikbaarheid hebt. De periode oktober tot en met februari is voor The Movies de drukste periode, in de lente- en zomermaanden is het wat rustiger.

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar vacature@themovies.nl o.v.v. vacature servicemedewerker vóór vrijdag 19 juli.
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.