Vacature Floormanager

Gezocht: floormanager 0,4 – 0,6 FTE

The Movies is sinds 1912 een van de leukste bioscopen van Nederland. Door het gevarieerde filmaanbod, het gezellige restaurant en de mooie art deco uitstraling van de zalen is een bezoek aan The Movies een unieke (film)beleving. The Movies is iedere dag geopend en wordt draaiend gehouden door een enthousiast jong team. In dit team is per 1-4-2020 plaats voor een nieuwe floormanager.

De floormanager is verantwoordelijk voor het goede verloop van de avond in de bioscoop en het restaurant The Movies. Samen met het team zorg je ervoor dat de bezoekers een zo leuk mogelijke film én diner beleving hebben. Je lost problemen op, houdt een oog op de veiligheid van de bezoekers en het team, en zorgt ervoor dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van de laatste werkinstructies.

De floormanagers worden aangestuurd door de bedrijfsleider van The Movies. Samen met de bedrijfsleider implementeren zij het beleid van het management en dragen ze feedback en nieuwe ideeën aan voor het succes van The Movies.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
- Aansturen van het team op de werkvloer
- Meewerken op de vloer
- Eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen tijdens het werk
- Gastheer/vrouw voor het publiek
- Cijfermatige verantwoording aan het management
- Oplossen roosterproblemen en ziekte vervanging
- Eerste verantwoordelijke voor (brand)veiligheid
- Inwerken nieuwe medewerkers

Benodigde ervaring
Ruime ervaring in de bediening van een restaurant is erg belangrijk voor je werk als floormanager. Daarnaast heb je minimaal een jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in de horeca nodig om in aanmerking te komen voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris in overleg op basis van ervaring.

Geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en cv naar vacature@themovies.nl o.v.v. vacature floormanager.
OK

Themovies.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.