ornament

Kaartverkoop

Kassa / kaartverkoop:
De kassa van The Movies is dagelijks vanaf een half uur voor aanvang van de eerste film geopend.

Kaarten kopen
Via deze website kunt u met korting kaarten kopen en betalen via IDEAL. Na uw betaling krijgt u e-tickets per email toegestuurd. Deze kunt u uitprinten en meenemen naar de zaal waar uw voorstelling plaatsvindt, u hoeft dus niet meer langs de kassa.

Kaarten reserveren
U kunt via deze website ook kaarten reserveren voor het reguliere tarief en betalen aan de kassa. Let op: een reservering moet altijd uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling afgehaald zijn bij de kassa van the Movies.

Telefonisch reserveren kan dagelijks vanaf een half uur voor de aanvang van de eerste voorstelling op: 020 638 60 16

Kaarten die u via de website koopt zijn €1,00 per kaartje goedkoper dan kaarten gereserveerd per telefoon, of gekocht aan de kassa. U kunt tot 1 uur van te voren kaarten kopen of reserveren via onze website. Na dat moment zijn kaarten alleen nog aan de kassa te verkrijgen.

Borrel en Diner:
Dagelijks kunt u terecht in ons restaurant voor smakelijke Aziatisch geïnspireerde gerechten. Na het kopen of reserveren van uw filmkaarten krijgt u de mogelijkheid om een reservering in ons restaurant te maken.

Toegangsprijzen:
Normaal: € 11,00
Online kopen met IDEAL € 10,00
Studenten/CJP: € 10,00
Stadspas: € 9,00
Cinevillepas: € 0,00

The Movies strippenkaart:
U kunt bij ons voor € 75,- een strippenkaart kopen. Met deze strippenkaart kunt u 10x naar de film. De strippenkaart is niet persoonlijk, u kunt hem dus ook gezamenlijk gebruiken (tot een maximum van vier kaarten per voorstelling). De strippenkaart is ook te gebruiken in bioscoop de FilmHallen (www.filmhallen.nl)

Filmdiner Cadeaubon:
Ons filmdiner kunt u ook cadeau doen. De filmdiner cadeaubon is verkrijgbaar bij de kassa van The Movies en is beschikbaar in 25,00, 50,00 en 75,00 euro varianten.